vineri, 19 decembrie 2014

Christmas Oriental Delights 2014 - Spectacol de Craciun de Dans Oriental - eveniment caritabil

Va astept cu drag duminica la un frumos Spectacol de Dans Oriental de Craciun! Un eveniment deosebit organizat de Scoala de Dans Oriental Delight, coordonata de Kamilla (Cerasela Hekman), careia ii multumesc din suflet pentru invitatia si ocazia de a dansa din nou intr-o atmosfera oriental autentica, alaturi de prieteni si sustinatori ai Comunitatii de Dans Oriental din Bucuresti.

Pentru Studioul de Dans Oriental Elmas este de asemenea o mare bucurie, fiindca trupa noastra Elmas Raqs va avea pentru prima oara ocazia de a dansa pe o scena, in fata unui public cu spectatori. De asemenea, ma bucur enorm sa o vad intr-un moment solo pe Anisa, una dintre cele mai vechi reprezentante ale Studioului de Dans Oriental Elmas, o foarte constiincioasa si pasionata eleva a scolii noastre.

Trebuie sa multumesc neaparat tuturor acelora dintre voi care ati fost alaturi de mine de-a lungul ultimelor luni, tuturor fetelor care au participat la cursurile de dans oriental si au facut posibila continuarea si dezvoltarea grupelor noastre de dans. Sunt atat de mandra si bucuroasa ca am avut ocazia de a va molipsi cu bucuria pe care o traiesc intotdeauna cand dansez si de a impartasi cu voi experiente si trairi pe care nu le pot avea sub alta forma :)

Deci, va multumesc si va astept la acest spectacol, spectacol ce reprezinta incununarea muncii de un an a Studioului de Dans Oriental Elmas.


Dansul inseamna pentru noi daruire si frumusete impartasita. Comunitatea de Dans Oriental din Bucuresti se reuneste din nou in preajma sarbatorilor de iarna pentru a va aduce clipe de bucurie si pentru a face un cadou celor ce se lupta pentru viata, copii cu probleme grave de sanatate.
Sustinem prin acest spectacol caritabil Asociatia Din IniMa, organizatie non profit care sprijina demersurile de insanatosire ale unor copii cu dizabilitati si nevoi speciale.
In cadrul evenimentului se va organiza si o tombola cu premii, un mic targ de Craciun iar dupa incheierea spectacolul va invitam la petrecere.

 Bilet de intrare: 20 Ron
Va asteptam in 21 decembrie 2014, ora 16.00 la Club Colectiv, Str. Tabacarilor nr. 7
Contact: 0720 002 741/ kamilla@orientaldelight.ro sau 0765 394 364 (Daniela Ciulacu – Asociatia din Inima).
Participarea voastra conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu