sâmbătă, 20 septembrie 2014

Grupe noi dans oriental - Nivel începătoare - din 30 septembrie



CURSURI DANS ORIENTAL ÎNCEPĂTOARE

Din data de 30 septembrie Studioul de Dans Oriental Elmas deschide GRUPE NOI pentru cursuri de dans oriental nivel începătoare. Împreună cu instructoarea Elmas puteți studia arta dansului oriental pornind de la mișcări și elemente de bază. Așadar, sunteți invitate la cursurile săptămânale de dans oriental, care se desfășoară în fiecare marți și joi.

Structura
În primele 2 luni ale modulului de începătoare la cursurile de dans oriental învățăm postura în dans, poziții principale ale brațelor, mișcări de bază cu șoldurile, bazinul, umerii, cu zona pieptului, opturi, rotații, cercuri, shimmie și câteva deplasări. Urmează ca a treia lună a modulului să se concentreze pe practică, combinații din mișcările studiate, astfel încât elementele de bază să poată fi asimilate cu mai multă ușurință.
Pentru cele care își doresc să aprofundeze dansul oriental și să treacă la un nivel cu un grad mai înalt de dificultate, trecerea de la un modul la următorul se face la recomandarea instructorului și în urma unui examen. La finalul modulului, în urma examenului susținut și a participării conștiincioase la cursuri, se vor obține diplome de merit.

De ce dans oriental?
Pentru că dansul oriental ne ajută să ne regăsim feminitatea și să ne redescoperim.
Pentru că nouă, femeilor, dansul oriental ne transmite libertate și bucuria de a trăi.
Pentru că este un dans creat de femei pentru femei.
Pentru că lumea dansului oriental este o lume în care orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau poziție socială, poate deveni o regină și poate fi fericită și mulțumită cu ea însăși.
Pentru că dansul oriental înseamnă energie divină și iubire, feminitate și rafinament, armonie și finețe.

Ce avem nevoie?
O ținută lejeră, fustă sau pantaloni tip colant sau evazați, cu talie joasă, maieu sau tricou, bustieră, eșarfă (fără bănuți) pentru șolduri, balerini sau demipointe, cipici de dans sau șosete, apă și un mic prosopel. 




Beneficii
Cursurile de dans oriental ne ajută să avem un corp armonios, tonifiat, o ținută elegantă și corectă, să ne relaxăm, să creștem mobilitatea articulațiilor. Ne redescoperim feminitatea și învățăm să izolăm zone ale corpului prin tehnici specifice ritmurilor orientale. De-a lungul cursului de dans oriental intrăm într-o lume magică, fascinantă, în care ne bucurăm de libertate, energie, poftă de viață și căpătăm echilibru, împlinire interioară și încredere în noi. Atmosfera în timpul cursului este una veselă și relaxată, astfel încât de cele mai multe ori de-a lungul timpului se creează prietenii strânse și de lungă durată.  
La intervale regulate de timp Elmas Oriental Dance Studio organizează petreceri și seri orientale cu intrare liberă, unde puteți veni însoțite de prietene, mame, colege, unde dansăm, sărbărtorim, celebrăm femeia din noi, ascultăm muzică orientală, ne molipsim cu multă bucurie.

Cine poate participa?
Orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau preocupări, poate participa la cursul de dans oriental. Important este ca ea să lase grijile acasă, să vină însoțită de multă voie bună, un zâmbet larg și dorința de a se cunoaște pe sine și de a descoperi tainele acestui dans.

PROGRAM (din 30 septembrie)

MARȚI
20 30 - 21 30 Începătoare

JOI
19 00 - 20 00 Începătoare

PREȚURI
120 lei/8 ședințe                    
100 lei/6 ședințe                    
80 lei/4 ședințe                      
25 lei/ședință

Se poate recupera maxim 1 ședință la oricare din cele 3 tipuri de abonament, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește pe luna următoare. În aceste condiții ședința recuperată poate fi efectuată pe parcursul abonamentului respectiv.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive. (Exemplu: Abonamentul de 8 ședințe încheiat pe 30 septembrie este valabil pe parcursul a 8 ședințe, până pe 23 octombrie inclusiv).

UNDE?
Elmas Oriental Dance Studio
Zona Universitate – în apropiere de Spring Time Universitate
În clădirea Policlinicii Academiei
Strada Academiei Nr. 2, Et. 2 

Va astept cu drag!!





CONTACT
Telefon: 0724607016
               dryades_engel@yahoo.de



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu