joi, 4 mai 2017

Program Elmas Oriental Dance Studio - Luna mai



Dragele mele,

In primul rând, îmi doresc să le mulțumesc și să le urez felicitări tuturor participantelor la examenul, respectiv concursul din data de 13 aprilie. A fost o seară minunată, în care am fost plăcut surprinsă de evoluția voastră, în special de conștiinciozitatea, creativitatea, munca și talentul vostru. Consider că modulele desfășurate în perioada ianuarie – aprilie 2017 s-au încheiat cu succes, iar comunitatea școlii noastre a primit noi membre foarte valoroase.

Elmas Oriental Dance Studio are câteva vești in privința programului cursurilor în luna mai.

Cum activitatea mea se intensifică în perioada verii și nu îmi mai permite să țin cursurile la fel de constant ca și până acum, programul se va desfășura normal, însă doar în următoarele zile de marți și joi ale lunii mai:

Joi, 4 mai
Marți, 9 mai
Joi, 11 mai
Joi, 18 mai
Joi, 25 mai
Marți, 30 mai

Pentru programul în lunile următoare vă voi anunța în mod regulat la finele lunii precedente, așa cum se întâmplă acum.

Anunț deschiderea unui modul de Începătoare II pentru acelea dintre voi care au încheiat cu succes primul modul de Începătoare, în timp ce grupa de intermediare va aprofunda elementele de bază prin cursuri intensive de tehnică.

Programul studioului va suferi câteva modificări, modificările având drept scop deschiderea unui nou modul special de baladi, care se adresează atât grupei de începătoare II, cât și celei de intermediare. Noul program este:

Marți
18:30 – 19:30 Modul Începătoare II
19:30 – 20:30 Curs intensiv tehnică intermediare
20:30 – 21:30 Repetiții Elmas Dance Group / Grupa avansate

Joi
19:00 – 20:30 Modul baladi (se adresează grupei de începătoare II și intermediare)
20:30 – 21:30 Repetiții Elmas Dance Group / Grupa avansate

Modulul Începatoare II se adresează în primul rând proaspetelor absolvente ale primului modul de Incepatoare al Studioului de Dans Oriental Elmas, dar și acelora dintre voi care își doresc să revina la cursurile de dans după o perioadă de pauză sau care stăpânesc deja elementele de bază ale primului modul. Vom învăța elemente și pași de deplasare noi, noi tipuri de shimmie, combinații și deplasări în spațiu mai complexe, vom adăuga poziții noi ale brațelor în dans și vom aprofunda tehnica de utilizare a brațelor pentru sporirea eleganței și expresivității.

Cursul intensiv de tehnică cu grupa de intermediare se adresează elevelor vechi ale Studioului de Dans Oriental Elmas, care și-au însușit elementele de bază și au experiența dansului, însă se simt nesigure pe partea de tehnică. Scopul acestui curs este corectarea posturii corpului (în special a umerilor și a coloanei), a poziției picioarelor și a brațelor în dans, conștientizarea și izolarea musculaturii utilizate în efectuarea mișcărilor de bază în dansul oriental, curățarea și șlefuirea mișcărilor efectuate greșit sau incomplet, aprofundarea tehnicii de folosire a brațelor ca element valoros în exprimare și expresivitate și, per total îmbunătățirea și îmbogățirea tehnicii voastre generale.

Noutatea lunii mai este un Modul Special de Baladi. Acesta se adresează atât grupei de începătoare II, cât și celei de intermediare. Studiem mai întâi împreună câteva noțiuni teoretice despre semnificația termenului baladi în lumea egipteană și cum se traduce acesta în lumea dansului. Aprofundăm stilul de dans folcloric baladi, discutăm despre raqs baladi și taksim baladi, baladi progression, dar trecem un pic și prin ritmul adesea folosit în acest stil, care de obicei poartă același nume.

Experimentăm împreună combinații de elemente pe care le puteți efectua când auziți ritmul baladi și împărțim muzica pe fraze și secvențe muzicale și studiem modalități de interpretare a acestora.

Trupa Studioului de Dans Oriental Elmas își va continua pe perioada verii repetițiile pentru noi coregrafii cu scopul participării la spectacole, festivaluri și evenimente.

PREȚURI
Abonament 6 ședințe – 105 lei
Abonament 4 ședințe – 90 lei
Ședință durata 90 minute – 35 lei
Ședință durata 60 minute – 25 lei

LOCAȚIE
Adresa: Cladirea școlii de dans Con Sabor, Strada Ionel Perlea, Nr. 8.
Puncte de reper: stația de metrou Izvor (5 minute de mers pe jos), Piața Mihail Kogălniceanu, zona Parcului Cișmigiu.

CONTACT
Tel: 0724 60 70 16
elmasbellydanceblog.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu